Vaskebjørn

Vaskebjørn #6 (bild 1 av 1)
Pris

45.00 SEK

Artikelnummer#101604Beskrivning

Vaskebjørn er ei flue med jevnt økende popularitet. Det er et meget godt tegn for ei fiskeflue. Det motsatte er mest vanlig; superpopulær et par sesonger, for så å gå fullstendig i glemmeboka.

Läs mer

Storlek
Lagerstatus
Välj variant/er för att se lagersaldo
Snabba leveranser
Fri frakt över 2.000 kr
Fria returer på vadare
Flua imiterer ikke noe spesielt og kan nok forveksles med både reker og fisk. Fanskaren er ganske bastante og enstemmige om hva som skal til for at flua skal fungere: Daletid. Man fisker den med kjappe inntrekk, stopper og lar flua bare stå helt stille noen sekunder. Det er i disse pausene – under daletiden – at denne flua utkonkurrerer mange andre saltvannsfluer.

Normalt defineres daletid som 2-3 sekunder. Men under gitte forhold (type flue, strøm i vannet osv) kan daletiden være helt opp mot 10 sekunder. Se til at du har et par Vaskebjørn i saltvannsboksen. Har du ikke eksperimentert med daletid tidligere, så se til at du tester ut teknikken neste gang du er ute. Primært 2-3 sekunder. Men har du en «hot spot» hvor du forventer å få kontakt med fisk og ingenting skjer; prøv med lengre daletid.

Vaskebjørn bindes på kvalitetskroker fra Japanske Gamakatsu, modell F314 som er av de beste krokene på markedet.

Since 1993, knowledge and passion have been reflected in each of our products. We are dedicated to meet the high expectations of the modern fly angler with lesser impact on nature, while giving rise to everlasting moments by the water.

Because, at the end of the day, It’s all about the experience.