Polenflugan #6

Polenflugan #6 (bild 1 av 1)
Pris

45.00 SEK

Artikelnummer#101594Lagerstatus
Välj variant/er för att se lagersaldo
Snabba leveranser
Fri frakt över 2.000 kr
Fria returer på vadare
Denne lette og slanke varianten av en Surf Candy imiterer en tobis. Mønsteret er utviklet av Magnus Karlsson (Sverige) etter sparring med dyktige sjøørretfiskere på Öland.


Polenflugan er en allrounder som fanger sjøørret hele året. Men skal du bruke den som en imitasjon, er det når tobisen kommer innenfor kasteavstand at du skal knyte den på fortommen. En god tommelfinger regel er at dette inntreffer når vanntemperaturen passerer fem grader på våren.


Inntrekket skal være med så lange og jevne bevegelser som mulig – tre til fire drag. Så tar du en pause før du gjentar. Desto høyere temperaturen er i vannet, jo raskere kan du fiske hjem fluen.


Sjøørreten kan bli forholdsvis selektiv på denne langsmale byttefisken. Og den er vant til at tobisen forsøker å flykte. For å lykkes under tobisjakten, må sjøørreten angripe byttet med full kraft. Det merker du når du fisken tar denne fluetypen, så det er viktig å være forberedt på ganske brutale hugg.

Since 1993, knowledge and passion have been reflected in each of our products. We are dedicated to meet the high expectations of the modern fly angler with lesser impact on nature, while giving rise to everlasting moments by the water.

Because, at the end of the day, It’s all about the experience.