TMC Dual Finisher Midge

TMC Dual Finisher Midge (bild 1 av 1)
Pris

349.00 SEK

Artikelnummer#102611Beskrivning

To knuteverktøy i ett. Primært et Whip-finish sluttknuteverktøy, men med mulighet for å slå halvstikk med enden av verktøyet.

Läs mer

Lagerstatus
Välj variant/er för att se lagersaldo
Snabba leveranser
Fri frakt över 2.000 kr
Fria returer på vadare
Dette whip-finish verktøyet er ikke så omfangsrikt om du sammenlikner det med mange andre modeller. Men du merker fordelen allerede idet du skal plassere tråden på verktøyet – det går lekende lett. Når du roterer verktøyet for å bygge opp knuten får du god kontroll på plasseringen av vært enkelt turn. Enden av verktøyet er spisset slik at det smidig å hekte av tråden avslutningsvis. Dette er rett og slett ett av de beste designene vi har sett på sluttknuteverktøy.


Typebetegnelsen på designet er gjerne «midge», men til avslutningsknuter kan man bruke TMC Dual Finisher også på ganske store fluer. Unntaket er når man har behov får å slå en slik knute over hindringer, eller bak på fluekroppen (f. eks typisk når du binder inn en zonker vinge over en mylar-kropp og skal feste vingen i bakkant).


I forpakningen er det vedlagt en bruksanvisning som viser hvordan du lager avslutningsknuten. Be om å få prøve verktøyet neste gang du er i din lokale fluebinderbutikk!


Halvstikk-delen av verktøyet har enn innerdiameter på 1,7 mm og passer på kroker fra str. 12 og mindre.Tips: Flat ut tråden slik at den er nesten flat før du lager knuten. Da bygger du et pent hode samtidig som du reduserer muligheten for å ryke tråden når du strammer til knuten.

Since 1993, knowledge and passion have been reflected in each of our products. We are dedicated to meet the high expectations of the modern fly angler with lesser impact on nature, while giving rise to everlasting moments by the water.

Because, at the end of the day, It’s all about the experience.