TMC Dry-Shake Brush

TMC Dry-Shake Brush (bild 1 av 2)
TMC Dry-Shake Brush (bild 2 av 2)
Pris

189.00 SEK

Artikelnummer#102584Beskrivning

Dry Shake med børste i lokket som er meget god til å friske opp fluene dine med. Perfekt for fluer med CDC.

Läs mer

Lagerstatus
Välj variant/er för att se lagersaldo
Snabba leveranser
Fri frakt över 2.000 kr
Fria returer på vadare
Her får du det beste impregneringspulveret på markedet med børste som lar deg påføre middelet med stor presisjon! Dry Shake Brush har en myk- og presis liten børste som lett tar opp pulveret i flasken. Det gjør den mer velegnet til å reimpregnere eller friske opp visse deler av flua enn andre typer pulverimpregneringer. F.eks kun vingene av cdc. For å unngå for mye pulver på flua så rist litt på børsten inni beholderen før du tar den ut og børster.

Dette produktet er det beste for å friske opp vinger- og hackle av CDC som har blitt sammenklistret av vann eller fiskeslim. Børsten brukes aktivt til å børste opp fibrene slik at de får sin opprinnelige fasong. Produktet brukes hovedsaklig for å revitalisere vasstrukne fluer som flyter dårlig/sitter feil på vannet. Sistnevnte er viktig å følge med på freshe fluer fisker ofte bedre enn de som har kollapset, spesielt når de er bundet med CDC.

Egenskaper:
* Fjerner fuktighet fra flua.
* Dekker fluen med et vannavvisende materiale.
* Fluens flyteegenskaper er gjenskapt.
* Kommer med påføringsbørste.
* Perfekt for revitalisering av alle typer tørrfluer.
* Inneholder ingen farlige kjemikalier for bruker eller miljø.

Since 1993, knowledge and passion have been reflected in each of our products. We are dedicated to meet the high expectations of the modern fly angler with lesser impact on nature, while giving rise to everlasting moments by the water.

Because, at the end of the day, It’s all about the experience.